Holum terapie naturalneHolumterapie naturalne
  • Holum na Facebooku

  • Wiosenne oczyszczanie – Praktyczne warsztaty z gotowania z Iwoną Sitko

    • Wiosna to idealna pora na przeprowadzenie diety oczyszczającej. Po chłodnym zimowym okresie, kiedy spożywaliśmy konkretne, odżywcze i rozgrzewające potrawy, tęsknimy za odczuciem lekkości i wewnętrznej świeżości. Wiosenne, świeże i lokalne produkty pomogą dostroić się nam do energii wiosny, która pobudza nas do działania.

      Wiosna to czas, kiedy szczególną uwagę dobrze poświęcić jest wątrobie.

      Podczas zajęć zostanie omówiony temat okresowych diet oczyszczających, zastanowimy się dlaczego warto je przeprowadzać i jak ich stosowanie może wpłynąć na nasze zdrowie.

      Poznamy różne rodzaje diet, które można zastosować, aby wzmocnić swój organizm.

      Wspólnie przygotujemy i zjemy przykładowe dietetyczne, a przy tym smaczne dania, które być może, zachęcą Cię do przeprowadzenia własnej kuracji oczyszczającej.

      Co zyskasz dzięki praktycznym warsztatom z oczyszczania organizmu?

      • poznasz zasady Kuchni Pięciu Przemian i zastosujesz je w praktyce,
      • dostosujesz dietę do indywidualnych potrzeb, w zależności od kondycji i stanu zdrowia,
      • poczujesz się jak szef kuchni – przygotujesz posiłki w profesjonalnej kuchni,
      • wymienisz się doświadczeniami z innymi uczestnikami warsztatów
      • w razie wątliwosci lub pytań będziesz miał pod „ręką” fachowca – wieloletniego praktyka i dietetyka wg Tradycyjnej Medycyny Chińskiej  Iwonę Sitko,
      • spędzisz czas w miłej atmosferze, wśród sympatyków zdrowego gotowania,
      • będziesz mógł skonsumować lub zabrać do domu wszystko to, co ugotujesz!

      Zapraszam,
      Iwona Sitko

    Termin zostanie ustalony na wiosnę 2020  - w dawnej lokalizacji bistro Zielony Most 250 zł, w cenę wliczone sa produkty niezbędne do przygotowannia posiłku

    Prowadzący

    Dietetyka i ziołolecznictwo

    telefon: 502 518 224


     

    zapisz się na warsztaty:

     

    Błąd: Brak formularza kontaktowego.